Romantisk komedie om livet efter break-up

Knuste hjerter spiller hovedrollerne i Teater Mikados opsætning "Du finder mig nederst i bunken".

Artiklens øverste billede
"Du finder mig nederst i bunken" spiller på Teater Katapult 11.-12. juni. Foto: Laptop Club

Teater Mikado besøger Teater katapult med forestillingen ”Du finder mig nederst i bunken”. En episodisk og musikalsk forestilling af om det, der står tilbage efter forliste forhold.

Debuterende dramatiker

Teater Mikado er et ungt og fremadstormende kunstnerkollektiv, hvis kerne består af en kvindelig trio, der arbejder for at spejle publikum i samtiden.

Universet, dialoger og karakterer fra komedien er baseret på virkelige historier indsamlet af teatret og den debuterende dramatiker Regina Rex selv, der vil skabe genkendelige scenarier fra hverdagens knuste hjerter.

Derudover byder forestillingen på nykomponeret musik af komponist Amanda Freiesleben Lund inspireret af Røde Mor og Sort Samvittighed.

Museums pop-up

Forestillingen er inspireret af et kroatisk museumskoncept fra Museum of Broken Relationships i Zagreb, der udstiller personlige donationer fra hele verden bestående af historier og genstande fra tabte relationer med udgangspunkt i ”tingenes fortælling”.

Så publikum kan også opleve en pop-up-udstilling i foyeren som en før- og efteroplevelse med et udvalg af de indsamlede historier og dertilhørende genstande.

Læs også

Del artiklen