Tid til haverengøring? Det er hurtigt, enkelt og ret sjovt med en batteridrevet løvsuger med blæsefunktion

Efterårsbladene daler, og det kalder på en rengøring af haven, indkørslen og hvor der ellers trænger. Med den nye batteridrevne 2-i-1 løvsuger/-blæser fra STIHL kan du både opsuge og blæse nedfaldsblade og andet mindre haveaffald. Desuden findeles løvet, inden det havner i den smarte opsamlingspose – klar parat til komposten.

Artiklens øverste billede
Denne artikel er sponsoreret af

Den batteridrevne løvsuger/-blæser SHA 56 er perfekt til private haveenthusiaster, der sætter ergonomi og funktion højt. Det er både hurtigt og nemt at skifte mellem de to funktioner, og det gøres helt uden brug af værktøj, hvilket giver god fleksibilitet uanset opgaven.

SHA 56 er den første batteridrevne kombinerede løvsuger og løvblæser fra STIHL. Maskinen har en sugekapacitet på 510 m³/h og en blæsekraft på 8 N, som nemt kan justeres via det roterbare håndtag. På trods af den kraftfulde motor er lydstyrken lav – så er nabofreden også sikret.

Løvet, der suges op, findeles effektivt af en skarp roterende kniv inde i blæsehuset, før det havner i opsamlingsposen – det betyder også, at det er nemt at kompostere det haveaffald du har suget op. Den asymmetriske pose er på praktisk vis fastgjort på blæserøret, så du slipper for selv at bære rundt på den, og placeringen giver desuden mere plads til benene og bevægelse, for at sikre bedst muligt ergonomisk brug. Opsamlingsposen rummer hele 40 liter og er nem at tømme takket være den lynlås, der løber i hele posens længde.

SHA 56 indgår i STIHL AK-batterisystemet, hvilket betyder, at batteriet passer til alle andre maskiner i samme system.

Og maskinen er naturligvis ikke kun anvendelig om efteråret. Hvorfor ikke suge hækaffaldet op efter klipning eller bruge blæsefunktionen til at rengøre bilen indvendig eller tørre den efter vask? Du kan også nemt blæse grus og sand væk eller opsuge græsafklip fra fliserne efter du har slået græs!

God arbejdslyst!

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen