Guide: Derfor er whiteboards ideelle til konferencerummet

Artiklens øverste billede

Når du skal brainstorme, er et whiteboard essentielt. For du skal kunne notere både dine og andre mødedeltageres tanker, så de efterfølgende kan drøftes én for én. Whiteboards ligner funktionelt hinanden meget uanset model, men når det kommer til tavlens materiale, størrelsen på whiteboard tavle, og om den kommer med pennehylde til tuscher, er der små forskelle fra én tavle til en anden.

Behandel dit whiteboard ordentligt for at sikre lang levetid

Whiteboards har typisk en stålkeramisk overflade eller en slidstærk overflade af porcelæn-emalje, og uanset hvad har tavlerne en lang levetid, når blot du bruger de rette tuscher til formålet og ikke lader rengøring med tavlevisker og evt. rensevæske vente alt for længe på sig. Længere levetid på dit whiteboard får du også ved at tørre tavlen af for støv, før du begynder at bruge tuscher på den.

Whiteboard tavle med magnetisk overflade

Værd at vide om whiteboards er, at du kan få dem med magnetisk overflade, så de også kan blive brugt som infotavle, der i modsætning til korktavler ikke kræver nåle. Som en anden fordel over filt- og korktavler kan du bruge inddelingstape på dit whiteboard til at lave forskellige zoner, uden at du får problemer med at rive tapen af igen. Whiteboards passer fint til virksomhedens konferencerum.

Vendbare tavler er den mest fleksible løsning

Hvis du ønsker dobbelt så meget whiteboard for pengene, skal du vælge en model med vendbar tavle. For at kunne høste fordelen ved en vendbar tavle er du selvfølgelig nødt til at have plads i dit mødelokale til stativet, den sidder i, hvorimod de ikke-vendbare alternativer blot kan hænges op på væggen, hvor de optager minimal plads. Men de vendbare tavler er klart den mest fleksible løsning.

Når det gælder størrelsen på whiteboardet, er så stor som muligt tit og ofte det rette valg.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen