Nu er der billetter til Anne Linnet-forestilling

Aarhus Teater og Det Kongelige Teater har samme skabt teaterkoncerten, 'Jeg er jo lige her', og nu er billetsalget begyndt

Artiklens øverste billede
Anne Linnet er her sammen med sin makeup-artist. Når teaterkoncerten 'Jeg er jo lige her' ruller over scenen, skal hun ikke selv op at stå på den. Skuespillerne på Aarhus Teater synger de nye arrangementer, der er lavet.

Aarhus ”Nu er billetsalget gået i gang,” skriver Aarhus Teater i en pressemeddelelse mandag 15. marts om et af årets helt store højdepunkter, en teaterkoncert der bygger på Anne Linnet kæmpestore musikkatalog.

Det Kongelige Teater har helt sensationelt fået adgang til hele musikkataloget og ud fra det er stykket: ’Jeg er jo lige her’ blevet til. Når stykket har spillet i København, flytter det til Aarhus Teater og rollerne overtages af de aarhusianske skuespillere og Tammi Øst, der er på scenen i begge byer.

Lyt med hjertet

Teaterkoncerten digter sig frit ind i hendes intense og længselsfulde univers. Sange som ’Tusind stykker’, ’Tabt mit hjerte’, ’Glor på vinduer’, ’Den jeg elsker’, ’Marquis de Sade’ og mange, mange flere har dannet soundtrack for vores hjerter i årtier.

Anne Linnet skriver om sit eget liv, men sangene handler også om dig og mig, om os alle sammen. Hun har en evne til at ramme vores hjerter igen og igen.

Man i stykket tage med på en sjælfuld og musikalsk rejse ind i Anne Linnets verden af passion, køn og kærlighed . ’Jeg er jo lige her’ er en forestilling om passion, erotik, kærlighed og længsel. Der er lavet nye musikalske arrangementer til de kendte tekster.

Anne Linnet har som sangskriver altid haft stor fokus på tekster såvel som musikken. Hun er kendt for at kunne formidle store følelser på en enkel måde og for at beskrive livets mange facetter i ord og musik.

Forskellige stilarter

’Jeg er jo lige her’ dykker ned i Anne Linnets forhold til kærligheden, som er hendes drivkraft og muse i hele hendes kunstneriske virke. Linnets sangproduktion er meget mangfoldig, og hun har gennem hele sin karriere eksperimenteret med forskellige stilarter, lyd og udtryk.

Forestillingen følger hjertets puls og hungrende kærlighedsnarkomaner i deres evige higen efter kærlighed, og de former for kærlighed, man møder gennem livet.

Det gælder den unge kærlighed, som opleves med en euforisk uskyld, når man netop er blevet fascineret af et andet menneske og er interesseret i at lære vedkommende bedre at kende som i kæmpehittet ’Smuk og dejlig’.

Man slår sig også frygteligt på kærligheden, og denne smerte gengives i sange som ’Tusind stykker’ og ’Misbrugt og forladt’.

Efterhånden som man modnes, bliver kærligheden også mere seksuelt eksperimenterende, hvilket kommer til udtryk i sange som ’Marquis de Sade’ og ’Glor på vinduer’.

Forestillingen har sin urpremiere på Det Kongelige Teater 12. maj og vil efterfølgende spille på Aarhus Teaters Store Scene fra 28. august

Fakta

Jeg er jo lige her

Spiller på Aarhus Teaters Store Scene fra 28. august

På scenen:

Tammi Øst, Rikke Bilde, Jacob Madsen Kvols, Andrea Øst Birkkjær, Marie Marschner, Victor Pascoe Medom m.fl.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen