50 plænekoncerter på Langenæs

Hen over sommeren vil der på lørdage være gratis koncerter fire steder på Langenæs. Den samme kunstner spiller en halv time på de grønne arealer i området.

Artiklens øverste billede
I løbet af sommeren vil der på lørdage være gratis koncerter fire steder på Langenæs. Foto: Presse

Arrangørerne håber, at den originale musik kan skabe liv og glæde samt give en fælles oplevelse for beboerne og gæsterne på Langenæs hen over sommeren. Koncerterne er tiltænkt som en fælles kulturel oplevelse for områdets beboere oven på et hårdt år med corona.

De afholdes hver lørdag i perioden og i tidspunktet mellem kl. 11 og 17, og foregår som små pop-up koncerter á 30 minutter hvert sted. Ved Langenæs Kirken vil de finde sted mellem kl. 11 og 11.30.

Koncerterne flytter placering hver lørdag. Der vil dog altid være én koncert ved Langenæs Kirken og én koncert ved Marselisborg Centeret samt to til tre koncerter ved de almene boliger på Langenæs.

Artisterne er alle fra Uncovermusic, og de spiller deres egne sange. Program samt hvor og hvornår koncerterne afholdes bliver løbende opdateret på facebook.

50 plænekoncerter på Langenæs er blevet til i et samarbejde med AlmenBo Aarhus, Langenæs Kirken, MarselisborgCenteret og Uncovermusic. Midlerne til koncerterne er søgt via en pulje hos Boligselskabernes Landsforening, som er søsat af Slots- og Kulturstyrelsen for at minimere ensomhed grundet corona.

sas

Læs også

Del artiklen