2 millioner til Music City

Når året skifter til 2022, skal Aarhus danne ramme om et ekstraordinært år med musikalsk fortegn. Det bakker Salling Fondene nu op om med en donation på 2 millioner kroner til at få sendt det store musikbyår godt afsted.

Artiklens øverste billede

Salling Fondene har doneret 2 millioner kroner til Aarhus’ kommende musikbyår. Der skal byen nemlig bære titlen Music City Aarhus 2022. Et af musikbyårets vigtige formål er at styrke musiklivet til glæde for alle Aarhus’ borgere og besøgende. Det fortæller arrangørerne i en pressemeddelelse.

»Musikken har stor betydning for befolkningen, og vi er meget glade for at kunne være med til at realisere Music City Aarhus 2022’s flotte initiativ om at samle byens borgere om musikken,« udtaler Karin Salling, næstformand i Salling Fondene.

Stærkt fællesskab

I 2020 svarede 37 pct. af aarhusianerne ifølge en undersøgelse udarbejdet af Epinion for Aarhus Kommune, at kulturen er den vigtigste årsag til, at Aarhus er en god by at bo i. Under coronapandemien har kulturlivet stået stille hen, og derfor er et år med fokus på musikken med til at markere, at Aarhus er en musikby med et stærkt kulturelt fællesskab.

»Det har stor betydning, at Salling Fondene har valgt at støtte virkeliggørelsen af musikbyåret. Det er vi meget stolte af, og vi ser det som en tydelig tilkendegivelse af projektets værdi,« siger Jesper Mardahl, sekretariatsleder ved Music City Aarhus 2022.
gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen