Hiphop på himmelfart

Den aarhusianske hiphop-gruppe Monti er på himmelfart, og 30. september vender de tilbage til Voxhall i Aarhus.

Artiklens øverste billede
Rapper Sebastian Bang Monti lægger navn til gruppen, der desuden består af guitarist Martin Frederik Ilsø Christensen, bassist Adam Eske Munch Raahauge, trommeslager Karl-Emil Øgendahl Roldborg og keyboardspiller Jesper Trøiborg Laursen. Pressefoto

Monti fik en flyvende start, da de imponerede alle med deres energiske show på Roskilde Festival 2017, som var én af bandets allerførste koncerter. Siden har de aarhusianske drenge vakt opsigt med udgivelsen af en stribe alternative hiphop-numre, eksperimenterende musikvideoer og anmelderroste koncerter.

Monti er et varmblodet opkog af engelsksproget rap og håndspillet musikalitet. Med både eksplosive og dybfølte rap-salver imponerer de altid på scenen, hvor kompromisløsheden står stærkt indprentet i deres dna.

I 2020 startede Monti stort ud med en optræden til Gaffaprisen, som stjal opmærksomheden. Her fik de meldt sig på banen i et år, hvor der er blevet lovet intet mindre end en ny stribe singler og gruppens debutalbum. De to første smagsprøver “Alrite” og “Rogue” har allerede ramt gaden med vel omtalte musikvideoer.

Monti selv rammer Voxhall 30. september. Biletter på fondenvoxhall.dk.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen