Duft til de fire årstider

Vivaldis fire årstider tager sig af høresansen, mens duftesansen tager på rejse med i årets gang med en tysk duftkunstner.

Artiklens øverste billede
Ensemble Hermes er et ungt professionelt strygerkollektiv med base i Aarhus. Lyt til dem til duftkoncerten. Pressefoto

Hvad er den allerførste duft, du kan huske? Er det duften af din bedstemors småkager, af din mors parfume, af frugttræerne i din børnehave eller af den sæbe, du altid vaskede dig med, før du tog i skole?

Vi har alle meget personlige forhold til dufte, vi alle kender, og på den måde står vi på én og samme tid med en fælles og en helt personlig oplevelse, når vi bliver udsat for dem. Med ”The 4 Seasons – Resensed” vil Ensemble Hermes og den Berlin-baserede duftkunstner Klara Ravat tage publikum med på en rejse gennem tid og rum, gennem minder og drømme, og lade duftene og musikken drage dig ind i en verden af smukke forårsblomster, sommerens pulserende natteliv, efterårets silende regn og pejsens knitrende ild i den iskolde vinter.

Årets gang i mørke

The 4 Seasons - Resensed vil lade dele af Vivaldis Fire Årstider smelte sammen med dele af henholdsvis Piazzolla og Richters værker af samme navn til ét sammenhængende værk, der vil føre publikum gennem årets gang. For at fuldende oplevelsen af de skiftende årstider, har Ensemble Hermes indgået et spændende samarbejde med den tyske duftkunstner, Klara Ravat, som under koncerten vil underbygge stemningerne og indfange essensen af årets gang, mens lyset vil være afdæmpet, så lugte- og høresanserne får prioritet.

Årstiderne vil dermed fremkaldes på en sådan måde, at man rent sanseligt oplever årets gang på Teater Gruppe 38s intime scene.

Det er 17.september kl. 20 og 18. september kl. 15 og kl. 20 samt 23. september kl. 19.30, hvor det foregår på Elværket.


Vil du hver onsdag have overblikket over byens kulturliv direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Århus Onsdags nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Århus Onsdag på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen