Comedy festival i Aarhus

Der er lagt op til tre dages grin, når Teatret Svalegangens Off The Record scene præsenterer Comedy Festival 6.-8. oktober.

Artiklens øverste billede
Daniel Lills show "kogt ned" er en del af Comedy Festivalen 7. oktober kl. 20. Pressefoto

Efter næsten et år med lukket sal åbner Off The Record nu med tre dages grin.

I år er fokus på lokale komikere med en enkelt afstikker til København i form af tryllekunstneren Anders Andresen, som med komikken som afledningsmanøvre, får de vildeste ting til at ske på scenen i showet.

De kommer

Henriette Thuesen gør status i showet med samme navn. Hun ser tilbage på sit liv og spørger sig selv, hvorfor hun blev, som hun blev? Er det arv eller miljø – eller skæbnen? Vi får historier fra barndommen, voksenlivet og i særdeleshed den om Karlos – ham den flotte, som gjorde første gang til noget særligt.

Daniel Lill inviterer ind til et helt nyt comedykoncept i showet ”Kogt ned”. Han laver mad på scenen og får selskab af en anden komiker. De to fortæller røverhistorier og hygger med publikum mens duften af aftenen ret breder sig i salen. Det er som at være til madklub med dine sjoveste venner.

Tjelle Vejrup, som mange kender fra tv og radio, vender tilbage til komikken med showet ”Tjelle starter forfra”. Det bliver en time i selskab med hans nyeste ideer og observationer fra hverdagslivet.

”Influencers og andre med jord i hovedet” er nyeste show fra NP Henriksen, som med sin skarpe tunge, revser sociale medier, den offentlige debat og sig selv.

Sidst, men ikke mindst kan alle ikke-dansk talende komme ind og opleve improteater på Engelsk med gruppen ”Giggle me this”. Intet er givet på forhånd og publikum bestemmer aftenens indhold.

»Jeg glæder mig afsindigt til at invitere vores gæster tilbage og grine igen! Det er tiltrængt efter den omgang hele landet har været igennem. I år har vi valgt at starte blødt ud med tre dages festival og de kommende år håber vi at udvide, så festivalen kan vokse,« siger i en pressemeddelelse Mette Rønne, kaptajn på Off The Record.

Se program og køb biletter på svalegangen.dk.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen