Tumlingedåb i Ellevang Kirke

Blev barnedåben udskudt, kan man nu få døbt poderne ved Tumlingedåb i Ellevang Kirke.

Artiklens øverste billede
Lørdag 2. oktober lægger Ellevang Kirke hus til Tumlingedåb i samarbejde med Vejlby, Risskov og Skelager kirker. Pressefoto

Er babyen vokset ud af dåbskjolen? Har I udskudt dåben af jeres barn på grund af diverse nedlukninger og restriktioner? Er barselsorloven forbi og dagligdagen blevet lidt for travl til at arrangere barnedåben nu?

Omstændighederne de seneste par år med nedlukninger og restriktioner har betydet at mange, som gerne ville have døbt deres barn, ganske enkelt ikke har haft muligheden for at få det gjort på den måde, de har ønsket. De børn der på den baggrund, ikke blev døbt, har efterhånden nået en alder, hvor de ikke længere er babyer. De er nu i den såkaldte selvstændighedsalder – eller tumlingealderen – mellem ét og tre år.

Nu åbner Ellevang Kirke i samarbejde med Vejlby, Risskov og Skelager kirker dørene for dåbsgudstjeneste og tumlingedåb lørdag 2. oktober fra kl. 14. Tumlingedåb er et tilbud om at gøre det let for familier at holde dåb og på samme tid gøre det traditionsrigt, højtideligt og festligt.

Har man et barn i tumlingealderen og ønsker man, at få barnet døbt ved dåbsarrangementet, kan man henvende sig til sognepræst i Ellevang Kirke, Signe Nøhr Kragsnæs, for yderligere information og tilmelding. Kontaktinformation kan findes på Ellevang Kirkes hjemmeside: ellevangkirke.dk

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen