Komedie om fucking forplantning på Svalegangen

Teatret Svalegangen inviterer indenfor til den højspændte komedie "Forplantning - en fucking slagmark!

Artiklens øverste billede
Forestillingen "Forplantning - en fucking slagmark" kan opleves på Teatret Svalegangen fra 30. oktober til 27. november. PR Foto

Nu tager Teatret Svalegangen forstørrelsesglasset i hånden og zoomer kærligt ind på landets reproduktive tilstand i den tempofyldte komedie og egenproduktion ”Forplantning - en fucking slagmark”.

27 roller fletter sig ind og ud af hinanden og spejler alt fra mikroinsemination til en smutter på Roskilde, Ellen der ’gør det selv’ (Læs: har droppet at finde Mr. BareNogenlundeRight), Anna og Elisabeths donorvalg, Downsbørn, ufrivillig abort, ligestilling og meget, meget mere direkte fra ”slagmarken”… Plus et lille kig ind i fremtiden.

Forplantningens slagmark

Dramatiker Linda Klein udtaler i en pressemeddelelse:

»Drivkraften for mig har været at sætte ord og scener på, hvor komplekst et område forplantning er, og – ikke mindst - hvor fyldt med skyld, skam og ”skidegode” råd det også er. Selvfølgelig er mange af scenerne sat noget på spidsen, og så alligevel. Selv i et land som Danmark, hvor vi jo bryster os af vores store tolerance og rummelighed, og hvor vi gudskelov er langt fra lande som eksempelvis USA’s rabiate antiabortkult, så er der rigtig ofte en onkel, en veninde, en mor eller en bror, som hvisker eller råber om ”vi da ikke liiiige skulle tage os sammen og droppe egoismen, se at finde en kæreste, spise sundere, have dårlig samvittighed over fravalget og for fanden da bare gøre det rigtige!” Hvad det så end er.«

Medvirkende er Holger Østergaard, Maja Juhlin, Kaja Kamuk, Ashok Peter Pramanik, Jonas Kriegbarum og Josefine Tvermoes.

Forestillingen ”Forplantning - en fucking slagmark” spiller 30. oktober til 27. november på Teatret Svalegangen, Rosenkrantzgade i Aarhus C. Entré.

Se mere på svalegangen.dk

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen