Fest med The Tarantino Twist Show på Rosenteatret

Quentin Tarantinos eksplosive filmunivers og hans mange udødelige soundtracks tilsættes blæsere, bad guys og burlesque, når The Tarantino Twist Show spiller på Rosenteatret. Lørdag 20. november er årets sidste chance for at opleve festlighederne.

Artiklens øverste billede
The Tarantino Twist Show er en festlig performanceforestilling, der bryder med genrene. Foto: Maj-Britt Reibke Thorsen

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.


Det maskuline og dramatiske flettes sammen med det sensuelle og feminine, mens der performes live på scenen og ude blandt publikum til The Tarantino Twist Show på Rosenteatret. 20. november klokken 20 lægger gruppen af dygtige performere endnu engang vejen forbi Rosenteatret i Aarhus. For sidste gang i år.

»Surf musik, skuespil og burlesque mødes i en perfekt enhed, der sætter pulsen op og får sveden til at pible frem på panden. Hvor kommer du ikke bare for at se et show, men for at mærke trommehinderne vibrere, hjertet hamre og tequilaen rive i halsen? Hvor er der lig i lasten, fare i blodet og ild i guitaren? Hvor er stemningen høj, moralen lav og de fremmede i baren dine nye bedste venner?« spørger showets performere, og svarer selv:

»Hos Tarantino Twist Show! Vi er øreelskende livemusik, sved på panden og forførende performere. Vi giver dig scener, karakterer og bidende oneliners fra dine yndlingsfilm, som du aldrig har set dem før,« siger de og fortsætter:

»Vi leverer en nærværende teaterkoncert i international klasse med store armbevægelser. Sådan har du med garanti aldrig fået den før, fra en gruppe af nogle af Europas vildeste sangere, dansere, musikere og skuespillere med mere end 100 års entertainment erfaring tilsammen.«

Syng med på klassikere som "Coconut" og "Jungle Boogie", når The Tarantino Twist Show indtager scenen på Rosenteatret for sidste gang i år. Foto: Maj-Britt Reibke Thorsen

En hyldest

The Tarantino Twist Show er en hyldest til Quentin Tarantinos eksplosive filmunivers og ikke mindst hans mange udødelige soundtracks. Kender du ikke filmene på forhånd, så kender du helt sikkert ikoniske hits som:

”Little greenbag”, ”Stuck in the middle with you”, ”Coconut”, ”After Dark”, ”Django”, ”Who did that to you” og ”Jungle boogie”.

Der er masser af bad boys og dark cowboys på scenen til The Tarantino Twist Show. Foto: Maj-Britt Reibke Thorsen

The Tarantino Twist Show spiller på Rosenteatret, Teatertorvet, Aarhus C 20. november klokken 20.

Billetter på place2book.com

mklj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen