Prisvindende jazzduo på Atlas

Kom ind i et drømmende groovy musikalsk univers med jazzduoen Svaneborg Kardyb.

Artiklens øverste billede

Den danske jazzduo Svaneborg Kardyb er ét af dansk jazz’ nyeste skud på stammen. Efter udgivelsen af duoens debutalbum, “Knob”, i foråret 2019 fulgte et hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind- og udland.

Duoen, der består af Nikolaj Svaneborg og Jonas Kardyb, gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist, for deres “meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem.”

4. november klokken 21 gæster duoen Atlas, på Vester Allé i Aarhus.

Hyldest til naturen

I efteråret 2020 udgav duoen opfølgeren, “Haven”, som en hyldest til naturen. De har forsøgt at indfange stemninger fra naturen ved blandt andet at bruge deres bedsteforældres sønderjyske og nordjyske stemmer, ligesom de har brugt lyden af et drømmende vindspil i en kolonihave.

Musikken er skabt i de tidligste morgener, over den sorteste kaffe og er minimalistisk med et luftigt, sfærisk udtryk, hvor elektronisk og akustisk lyd forenes, og hvor fængende melodier møder nordiske stemninger i et drømmende og groovy univers.

Dørene åbner klokken 20. Se mere på fondenvoxhall.dk

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen