Få argentinsk tango under huden

’Kærlighed til Tangoen’ fejrer 100 året for den argentinske komponist og orkesterleder Astor Piazzollas musik med en koncertrække, der pirrer alle sanserne i Musikhuset Aarhus 2. november.

Artiklens øverste billede

’Kærlighed til Tangoen’ byder 2. november i Musikhuset i Aarhus på en aften, der pirrer alle sanserne med Astor Piazzollas musik, der er indbegrebet af passion. Få komponistens livsværk ind under huden, når Danmarks Underholdningsorkester sammen med den argentinske sangerinde Julia Zenko, den venezuelanske soloviolinist Alexis Cardenas og den norske bandoneonist Per Arne Glorvigen fortolker hans tangoer.

Sang, dans og musik

Det gælder blandt andet værker som f.eks. ’Libertango’, ’Oblivion’ og ’Yo soy Maria’ fra Maria de Buenos Aires, og opleve nogle måske lidt mindre kendte men mindst lige så skønne stykker som ’Los Pájaros Perdidos’ og ’Duo de Amor’.

Oplevelsen krydres af fire dansere, som tager publikum direkte med ind i den argentinske gadestemning, og musik, dans og scenografi går op i en højere enhed i denne hyldest til Astor Piazzolla.

»Det er en forunderlig rejse i passionens og musikkens tegn, når vi i storslået stil fejrer tangoens legendariske mester,« lover arrangørerne i en pressemeddelelse.

Den argentinske tangokonsulent og iscenesætter Victor Hugo Diaz har skabt rammerne, mens lysdesigner Sune Verdier står for lyssætning.

Se mere på musikhuset.dk

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen