Jul i Friheden

Lystunnel, boder, nisser, julemanden og Pjerrot skaber magisk julestemning fra 13. november.

Artiklens øverste billede

Når Tivoli Friheden forvandler sig til et eventyrligt juleland, bliver det med en funklende lysoplevelse ud over det sædvanlige, der kan få selv den sureste ’Grinch’ i julestemning. Den genkendelige duft af brændte mandler, gløgg og varm kakao lægger sig som et lokkende slør, mens den aarhusianske forlystelsespark vækker minder for de store og skaber fortryllelse for de små.

Fra den 13. november hiver Tivoli Friheden sine gæster med på en eventyrlysten rejse i juleland med glitrende julelys, julekugler og julemagi overalt. Her kan man lade sig overvælde af en 70 meter lang lystunnel, som klarer op med hele 50.000 julelys – eller skøjte under Sky Tower, som var det en scene i en film, når det 65 meter høje tårn laves om til Danmarks måske største juletræ med 2,1 kilometer lyskæder viklet omkring sig.

Julens kendte ansigter

Julens kærlige ånd omslutter hele Friheden – og parken byder på julemusik og underholdning for alle aldre. I julemandens by kan børn endda hviske deres allerstørste ønsker til julemanden eller gå på opdagelse i det travle værksted, hvor julegaver pakkes til alle verdens børn.

Årets besøgende kan ligeledes få selskab af et andet velkendt Tivoli-ansigt, når Pjerrot igen underholder med sit helt særlige juleshow. Det er fortsat også muligt at kaste sig ud i de udvalgte forlystelser, der holder åbent, heriblandt det romantiske pariserhjul, hvorfra man kan se hele det smukke lyslandskab fra oven.

Vanen tro præsenterer bodebyen atter et væld af juleartikler, gaver, julegodter og varme drikke at lune sig på; kakao med flødeskum, gløgg, æbleskiver samt en række madboder.’

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen