Lokalt boyband leverer lyden af ungdom live

Aarhusianske Undertekst stræber efter lyden af ungdommen og den upolerede kærlighed set gennem fire drenges øjne. 11. november giver de koncert i hjembyen.

Artiklens øverste billede
Undertekst har tidligere spillet på Smukfest og været supportband på Go Go Berlins Danmarksturné. De har også haft medvind i radioen, hvor sangen ”Skal Vi Tage Månen” var den 10. mest spillede sang på P6 BEAT i 2019, og deres single ”Hun Kender Alle Fra Aarhus” endte i rotation hos P3, og det samme gjorde singlen “Du Ku Ha Taget Min Hånd”. Pressefoto

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

De blot 19-20-årige drenge fra det aarhusianske band Undertekst ser det at røre folk med fængende melodier og sarte tekster som deres fornemste opgave.

Det skriver Fonden Voxhall i en pressemeddelelse om Underteksts koncert på spillestedet Train i Aarhus 11. november klokken 20.

Lyden af ungdomsfrihed

Undertekst har ramt et punkt i de unges hjerter. Det synes musikbladet Gaffa i hvert fald, der beskriver Underteksts univers:

»Kan du huske følelsen, du havde som teenager, når du var på vej i byen fredag aften på årets første sommerdag? Den bytur, hvor jakken efterlades hjemme, fordi varmen fra solens stråler stadig hænger i luften. Hvor natten aldrig bliver helt sort og derfor aldrig får ende. Hvor alt kan ske, og du lever. Lige her, lige nu. Den følelse er Undertekst...«

Debut på VoxHall

I december 2020 spillede Undertekst deres første headlinerkoncert i Aarhus på VoxHall. En koncert der hurtigt blev udsolgt og dermed måtte efterfølges af en ekstrakoncert dagen efter. Gaffa anmeldte koncerten med fem stjerner og skrev:

»Stærke sange, de kan spille dem og har allerede en fanskare, der formodentligt bliver ved med at vokse. Med andre ord: De bliver store i 2021 – se dem nu, mens du stadig kan nå det på de små scener.«

Se mere på train.dk

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen