Populære Phlake spiller på Train

Phlake spiller koncert på Train 13. november. En koncerttour de har "Waited All Summer" på.

Artiklens øverste billede
Jonatan Elkær og Mads Bo Iversen er mændende bag den populære duo Phlake. Pressefoto

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Har du hørt P3 (eller radio i det hele taget) i år 2016 og frem, har du ikke kunnet undgå at lægge øre til Phlakes lækre poplyd.

Den danske succesduo Phlake tordnede i 2016 ind på de danske hitlister med kæmpe hits som ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ fra debutalbummet ’Slush Hours’, der høstede fem priser ved DMA 2016 – blandt andet bedste album. I 2017 udkom bandets anmelderroste album ’Weird Invitations’ med hits som ’Chunks’, ’Ouch’ og ’The Rascal’. Phlake satte publikumsrekord på Roskilde Festivals upcoming scene i 2016 og åbnede Orange Scene i 2017. Duoen var det mest spillede navn på P3 i både 2016 og 2017. I 2018 var The Rascal det mest spillede nummer på dansk radio og løb også fortjent med prisen som ’Årets Lytterhit’ ved P3 Guld 2019.

Endelig ude at spille

Da Phlake sidste år i maj udgav deres trejde album T.I.D.O.Y.S. havde de ikke mindre end 25 planlagte koncerter og festivaler i kalenderen. Det blev dog kun til enkelte drive-in koncerter og få udendørs shows gennem sommeren 2020, hvor den nye anmelderroste udgivelse for en kort bemærkning blev luftet.

Duoen der består af Jonatan Elkær og Mads Bo Iversen har altså ikke for alvor fået lov at turnere med deres tredje album, der af Gaffas anmelder fik absolut topkarakter. De har til gengæld i den grad tænkt sig at tage revanche til efteråret og ser sindssygt meget frem til, at møde deres publikum til november:

»Vi er helt vildt kede af, at vi har måttet udskyde vores turné. Det er stadigvæk super underligt, at vi ikke for alvor har været ude at spille koncerter med sangene fra Tidoys-pladen. Men de ting gør jo til gengæld, at vi glæder os endnu mere til, at komme rundt i landet og spille live dette efterår.«

De kommer til Aarhus på Train i Toldbodgade 13. november klokken 21. Dørene åbner en time før. Se mere på train.dk.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen