Magtens Korridorer rocker på Train

Magtens Korridorer leverer et sandt rockeventyr, når de udfolder et univers af både hård og poetisk lyd.

Artiklens øverste billede
Magtens Korridorer spiller på Train 12. november. Pressefoto

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

»Her har du lyset, der aldrig går ud. Her har du festen, der aldrig holder op.«

Sådan lyder de første to linjer i Magtens Korridorers single ”Club Promise” fra bandets seneste album af samme navn, som blev udgivet i april i år. Club Promise placerer sig som en kommentar til den pandemiske tid, vi har befundet os i – med alt hvad det indebærer – og sender os samtidig direkte ind i denne potente tour, hvor livemusikken atter kan brøle.

»Magtens Korridorer formår med både hårde slag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik umiddelbarhed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens Korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme,« reklamerer Train for koncerten, der afvikles på det aarhusianske spillested 12. november klokken 21.

Garvede gutter

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ”Friværdi”, og snart indtog de fem herrer med succes folkets hjerter. Anmelderne brugte ord som ”magtdemonstration” og ”Dansk rocks nye magthavere”, og i dag er Johan Olsen (vokal), Anders Ramhede (trommer), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys) og Terkel Møhl (bas) massivt etableret på den danske livescene. En bedrift de for alvor kan befæste dette efterår, når de sætter liv i barrikaderne med en fandenivoldsk og progressiv energi.

Læs mere om koncerten på train.dk

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen