Kom til 56 små koncerter – helt gratis

Uncover music præsenterer koncertrækken Varme Fællesskaber rundt omkring på Langenæs.

Artiklens øverste billede
Det bliver forhåbentligt dannet nogle "Varme Fællesskaber" til koncerterne på Langenæs. Pressefoto

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Uncover music har i samarbejde med MarselisborgCentret ansøgt om midler hos Slots- og Kulturstyrelsen til gennemførelse af projektet Varme Fællesskaber.

Det har resulteret i, at de nu kan løfte sløret for et program, hvor de i alt præsenterer 14 danske artister, som spiller original musik - det vil sige musik, de selv har skrevet teksten og musikken til.

Det står i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

Hver artist spiller fire koncerter à 30 minutter på samme dag – det bliver til i alt 56 koncerter. Koncerterne kan opleves rundt omkring i Aarhus fra 16. november til 29. december.

Man kan følge med i Facebook-gruppen ”PLÆNEkoncerter Langenæs 2021” og her se, hvem der spiller, hvor og hvornår. Til alle koncerter, som i øvrigt er gratis, kan man få kaffe, the og varm kakao med flødeskum.

Der bliver blandt andet afholdt en masse koncerter foran Det Grønne Bylivshus i MarselisborgCentrets park samt i den genåbnede bunker, der står i parken – og som nu bliver omdannet fra koldkrigsbunker til et kulturelt samlingssted, fyldt med god musik og varme fællesskaber.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen