Pippi Langstrømpe fejrer jul i Bering

Verdens stærkeste pige Pippi, der ejer aben hr. Nilsson, har en kuffert fyldt med guldmønter og hovedet sprængfyldt med ballade kommer til Bering.

Artiklens øverste billede
Sidste år måtte selv verdens stærkeste pige kaste håndklædet i ringen og aflyse forestillingen på grund af corona. I år er hun og resten af det farverige cast tilbage i fuld vigør. Foto: Helle Winther Larsen Topp.

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Bering Amatør Teater der er en afdeling af foreningen Bering Gymnastik og Teater, byder endnu engang familier til ægte julehygge i julepyntet Bering forsamlingshus. I år sker det med forestillingen ”Pippi Langstrømpe fejrer jul”. En musikalsk juleforestilling for hele familien.

Den elsket Pippi og julen

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusemynte Efraimsdatter Langstrømpe, eller bare Pippi, er i fuld gang med juleforberedelserne. Pakker pakkes ind, kager bages, sne bliver til snebolde-krig og musen: ”Rotten” kommer på besøg.

Men skal hun fejre julen alene? Fru Prysselius vil ha’ Pippi på børnehjemmet i julen, men det vil Pippi ikke. Hun har jo både hr. Nilsson, Lille Gubben og desuden kommer jo både Tommy og Annika på besøg, når de altså ikke lige er i skole. Og hvad er det nu skole er for noget? Og hov, de skal jo også holde jul hjemme ved dem selv.

Mange af de kendte figurer fra det kendte univers er med, lige fra Prusselusken , Politibetjentene Kling og Klang, til røverne Dunder-Karlsson og Blom.

Smittet af energien

Maja Hoffmann Lind Jepsen har æren af at spille Pippi, og hun udtaler i en pressemeddelelse fra amatørteateret:

»Det er en sand fornøjelse at spille Pippi, en udfordring, men man kan næsten ikke andet end at blive smittet med hendes store energi. Jeg glæder mig til at levendegøre en af børnenes helte for dem og byde alle velkommen i Pippis lidt skøre univers.«

Instruktør Michael Kristen Kristensen supplerer;

»Det bliver dejligt at få publikum igen, vi passer selvfølgelig stadig på, men man kan godt glæde sig. Det er en forestilling fyldt med skønne karakter, faver og festlige optrin, og ja, så rammes man altså også af en ordentlig omgang julestemning.«

Fem forestillinger

Premiere lørdag 27. november klokken 15. Øvrige forestillinger: søndag 28. november klokken 15, fredag 3. december klokken 19 og lørdag 4. december klokken 10 og 15.

Billetsalg, bestilling af gløgg og info fås på beringgt.dk.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen