Grin for Red Barnet

Gør en god gerning imens du griner når Teatret Svalegangens Off The Record scene præsenterer Velgørenhedsshowet "Juleguf".

Artiklens øverste billede
Søren Højgaard og Daniel Buch er værter ved "Juleguf" på Svalegangen. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Lørdag 4. december er der ”Juleguf” på Svalegangen. Det er et velgørenhedsshow for Red Barnet som blander impro comedy, sketches, fællessang og pebernødder i et overflødighedshorn af grin.

Aftenens værter

På scenen står aftenens værter og skuespillere udi improvisationskunst, Daniel Buch og Søren Højgaard. De har forberedt deres bedste impro comedy, pudset deres fineste teatersketches af, skrevet en sang og spurgt deres kæreste venner om ikke de vil komme og hjælpe til. Alt sammen så de kan præsentere en times hjertevarm underholdning i den særlige, kærlige smeltedigel som de kalder for ”Juleguf.”

Glæd dig til at opleve makkerparret kæde vidt forskellige typer af indslag sammen til én lang julefortælling, skabt for dig på aftenen, med stribevis af grin og overraskelser undervejs.

For en god sag

I år er det tredje gang at Juleguf står for døren og som altid går alt overskud til velgørende formål. Billetpengene fungerer nemlig som en indsamling til Red Barnet.

Du griner altså for den gode sag, når du griner til Juleguf!

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen