Knud Romer fejrer LitteraturStedets jubilæum

LitteraturStedet på Åby Bibliotek fejrer 10 års jubilæum med oplæsning og foredrag af forfatter og kulturpersonlighed Knud Romer.

Artiklens øverste billede
Kund Romer har høstet følgende litteraturpriser: BG Banks Debutantpris 2006. Weekendavisens Litteraturpris, 2006. Boghandlernes Gyldne Laurbær 2007. Otto B. Lindhardt-prisen, 2015. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

LitteraturStedet blev etableret for 10 år siden med det formål at formidle litteraturen i alle dens former og afskygninger. Igennem årene har mange prisvindende, smalle, kendte og folkekære forfattere gæstet stedet og givet scenen liv og vitalitet. Oplæsningerne har altid indgået i en tematisk og litterær ramme, der har givet litteraturen dybde og plads til at udfolde sine vinger på alle mulige måder.

Torsdag 2. december kl. 18.30 fejres LitteraturStedet på Åby Biblioteks 10 års jubilæum med oplæsning og foredrag af Knud Romer.

Om Knud Romer

Knud Romer blev kendt på den litterære scene i 2006 med sin debutroman ”Den som blinker er bange for døden”. Bogen modtog De Gyldne Laurbær og står som én af de stærkeste danske debutromaner i nyere tid. Han er født i 1960 i Nykøbing Falster, Danmark og uddannelset i Studier i Litteraturvidenskab på Københavns Universitet.

Denne aften kommer til at handle om Romers spritnye roman ”Pigen i violinen”, som er en skæbnefortælling om en ung piges smertefulde kamp for at udtrykke sig og finde sin plads i et ubarmhjertigt elitært miljø. Romanen er en urovækkende og eventyrlig roman om den umulige balance mellem sygelig disciplin og friheden til at skabe.

Billetter via www.aakb.dk/aaby

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen