Steppeulv og Carl-nomineret: Oplev Dopha på Train

Artiklens øverste billede
Dopha er med Gaffas ord »Danmarks næste verdensstjerne«. Hende kan du opleve på Train til december. Pressefoto

Det seneste år har spirende Dopha taget Danmark med storm. Efter et skelsættende år med stor radiosucces, nomineringer til Steppeulven og Carl Prisen er den talentfulde artist klar til at afslutte 2021 med manér, når hun spiller stående koncerter på blandt andet Train 2. december.

Noget at se frem til

Dophas Danmarksturné, The Game Tour, som hun afsluttede i sommers, fik anmelderne op af stolen af begejstring:

»Dopha kan vi vist alle se frem til at opleve på den ene store festival efter den anden, når forholdene tillader det’.« – 5-stjerner hos GAFFA for koncerten på Train i Aarhus.

»At Dopha både er guitarist til benet, ferm sangskriver og en ikke mindre end gudsbenådet sanger, stod ikke til diskussion i Vega«– 4-stjerner hos Soundvenue for koncerten i Store Vega i København.

Kendte hits

Tilbage i januar 2021 udgav Dopha sit anmelderroste debutalbum ’The Game’, hvor radiosinglerne ’The Game’, ’Happy for Me’, ’I’m Not Crying, You Are’, ’Anti Breakup Song’ og ’September Till June’ er at finde på. Singlerne har ramt bredt på radio, hvor de forskellige numre har kørt i heftig rotation på både P3, P4 og P6 Beat.

GAFFA skrev sidste sommer:

»Rygtebørsen taler sandt. ’Danmarks næste verdensstjerne’ er fundet.«

Det 5-stjernede debutalbum har sikret Dopha en nominering til ’Årets Sang’ til Steppeulven 2021 med singlen ’The Game’. Derudover blev hun nomineret til to priser for ’Årets Komponist inden for Pop’ og ’Årets Talentpris’ ved Carl Prisen 2021.

»At slå igennem under en pandemi har virkelig været en vanvittig spændende rutsjebanetur. Det har været vildt, og når man er en hardcore drømmer, som jeg er, så føder det egentlig bare nye drømme, når man mærker den store opbakning, der har været omkring mig og min musik – og jeg har mere blod på tanden, end jeg nogensinde har haft før. Nu glæder jeg mig til denne vinter, hvor jeg kan dykke endnu mere ned i sangenes melankoli, men også skabe endnu mere energi og fællesskab sammen med mit band og min røde Fender Mustang,« siger Dopha selv i den pressemeddelelse, Train har sendt ud om koncerten.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen