Mandskoret Arion synger julen ind i Spørring

Der er julekoncert med mandskoret Arion tirsdag 21. december i Spørring Kirke.

Artiklens øverste billede
Arion koret har mange koncerter bag sig. Foran sig har de en julekoncert i Spørring Kirke 19. december. Pressefoto

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Arion afholder kirkekoncerter samt musikalsk underholdning, og har i over 25 år, ifølge en gammel tradition, kunnet høres i Simonsens Have, Den Gamle By i Aarhus pinsemorgen i festligt lag blandt et talrigt og morgenfrisk publikum – en tradition, som blev afsluttet i 2016.

Desuden har koret fra året 2002 til 2006 været en fast bestanddel af Aarhus Festuge, med koncert/underholdning i Tonicas telt ”Tyrolerhaven” på Klostertorv. I årene 2006-2011 havde koret udvidet samarbejde med Den Gamle By i Aarhus, så det udover Pinsemorgen omfattede et antal Musikalske Salonforestillinger i Helsingør Theater i Aarhus Festuge, foruden Julekoncerter der ligeledes afholdes i Theatret

Koret påtager sig gerne store opgaver som eksempelvis en velgørenhedskoncert i Musikhuset Aarhus, Store Sal med Jesper Lundgaard, Kaare Norge og Søren Dahl med som solister og Lotte Heise som konferencier.

Korets 100 års og 125 års jubilæer i henholdsvis 1993 og 2018 blev fejret med blandt andet koncerter i Musikhuset Aarhus og udnævnelse af hædersmedlemmer. I 1993 var det daværende borgmester Torkild Simonsen og i 2018 den nuværende borgmester Jakob Bundsgaard, som blev udnævnt.

Det traditionsrige kor kan nu opleves gratis i Spørring Kirke til julekoncert 21. december klokken 19:30.

Læs også

Del artiklen