Julemotion under åben himmel

Aarhus Fodslaws julemotion inviterer til hyggelig, fælles vandretur anden juledag.

Artiklens øverste billede
Julemaden skal forbrændes, og det kan man jo passende gøre i selskab med andre. Pressefoto

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Der er kommet endnu større fokus på bevægelse under Corona-tiden, og i Vandreforeningen Fodslaw har de også oplevet en større interesse i at komme ud og vandre i naturen, skriver de i en pressemeddelelse.

Fodslaw har gennem årtier arrangeret Julemotion en af juledagene, og det er de klar med igen i år. Her bliver der mulighed for at få god motion og for at møde andre med interesse for at vandre - under voronavenlige forhold.

Efter en måned med hygge, julefrokoster, juleand og andre lækkerier er Fodslaws julemotionsture typisk et kærkomment motionstilbud.

»Vi har mange gengangere, men også nye deltagere. Vi oplever i disse år en stigende interesse for at komme ud og motionere. Det er familier med flere generationer, der før en julefrokost eller efter juledage fyldt med lækkerier, beslutter sig for at komme med på Fodslaws julemotionstur.«

Turen starter fra Jysk væddeløbsbane, Observatorievejen 2, 8000 Aarhus C, 26. december. Der er start fra klokken 9 til 10.30 og med ruter på 5 km og 10 km. Startkort købes på startstedet. Der er mulighed for at få diplom og medalje, hvis man ønsker det.

Undervejs på turene er der lidt forplejning i form af varm kakao.

Aarhus Fodslaw har afmærket ruterne, så alle kan finde vej i naturen omkring Væddeløbsbanen og Mindeparken. Julemotion med Fodslaw giver alle muligheden for at få en dejlig dag i naturen med fælles oplevelser.

Se mere på aarhusfodslaw.dk

Læs også

Del artiklen