Top fem over populære boggaver til jul

Der er ikke længe til juleaften, men vi kan slet ikke vente med at finde ud af, hvad årets rektangulære pakker indeholder. Vi har derfor fået Saxo til at kigge ind i jule-bogsalget i Aarhus, og vi kan nu løfte sløret for, at HVIS der ligger hårde, kantede pakker fra en anden aarhusianer under juletræet, så er der altså gode chancer for, at de indeholder en af disse fem bestsellerbøger.

Artiklens øverste billede
Saxo har smugkigget på årets jule-bogsalg i Aarhus og afslører her titlerne på de fem mest populære boggaver, aarhusianerne giver hinanden i år. Foto: AdobeStock

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Jussi Adler-Olsens niende bind i serien om Afdeling Q er en populær boggave til aarhusianerne i år. Foto: Saxo

Natrium Chlorid

Af Jussi Adler-Olsen

Mange vil finde Assad, Carl og resten af Afdeling Q under træet i år, for niende bind i serien er årets absolut topsælgende julegavebog i Aarhus.

Frank Herberts sci-fi klassiker Dune indtager en andenplads på listen over de mest populære boggaver til aarhusianerne til jul i år. Foto: Saxo

Dune

Af Frank Herbert

Det er ikke kun nye bøger, som vi giver væk. Faktisk indtager Frank Herberts sci-fi-klassiker fra 1965 andenpladsen som den næstbedst sælgende bog i Aarhus. Bogen har fået en velfortjent renæssance efter en ny, storslået filmatisering i 2021.

Mange aarhusianere kan forvente at finde bogen om H.K.H. Dronning Margrethe under juletræet i år. Foto: Saxo

Undervejs

af Tom Buk-Swienty

Mange vil komme tættere på vores regent H.K.H. Dronning Margrete efter jul med bogen ”Undervejs”, som et stort antal aarhusianere har valgt at give i gave.

Kenn Folletts spændingsroman "Aldrig" er en populær julegave blandt aarhusianerne. Foto: Saxo

Aldrig

Af Ken Follett

Vi giver også dårlige nerver til jul. I hvert fald har Ken Follett også fået godt fat i Aarhus med sin nye spændingsroman ”Aldrig” om storpolitik, trusler mod verdensfreden og højspændt drama.

Et anseeligt antal bøger med titlen "Kvinde kend din historie" vil blive pakket ud juleaften i Aarhus. Foto: Saxo

Af Gry Jexen

Inden længe vil mange flere kende deres kvindehistorie – og Danmarkshistorie. For en af årets helt store bestsellere, nemlig Gry Jexens ”Kvinde kend din historie”, giver mange aarhusianere væk til jul.

leveret af Saxo

Læs også

Del artiklen