Spænd skiene til landets største outlet

Danmarks største SkiOutlet startede i Odder, kommer hele landet rundt og lander også i Aarhus.

Artiklens øverste billede
Danni Frederiksen fra Odder står bag SkiOutlet, der i højsæsonen i år tourer rundt i 12 danske byer. Pressefoto

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Af grunde, vi allesammen kender, har danskerne alt for længe været helt væk fra pisterne. Men vejrudsigten har ændret sig.

»Nu er der igen hul igennem til skiglæden, og alle der står på ski ved, at den slags kræver det helt rigtige udstyr. For intet ødelægger en skiferie, som støvler der er for små eller ski, du ikke kan styre,« siger Danni Frederiksen, indehaver af SkiOutlet, i en pressemeddelelse.

SkiOutlet holder 14., 15. og 16. januar til i Ridehuset i Aarhus.

»Og alle, der har prøvet at købe skiudstyr i en almindelig sportsbutik på gågaden, ved også godt, at det kan være en halvsvær opgave. Udbuddet er sjældent ret stort, og det er næsten umuligt at finde det, man søger,« uddyber Danni Frederiksen.

Det er fordi skiudstyr er en sæsonvarer, og sæsonen er så kort og pladskrævende, at de fleste sportsbutikker simpelthen ikke har plads til at have skiudstyr, når det reelt kun sælges i en til to måneder om året.

»Det er derfor er det også begrænset, hvad personalet ved om ski og skiudstyr,« siger Danni Frederiksen, indehaver af SkiOutlet.

Danni fra Odder

Netop fordi det kan være svært at finde de rigtige varer, startede Danni Frederiksen for fire år siden et skioutlet i hjembyen Odder. Det blev så kæmpe en succes, at han året efter prøvede at udvide konceptet til nogle af de omkringliggende byer. Og det viste sig at være en god ide.

I år er konceptet udvidet, så SkiOutlet når ud til 12 byer i hele landet. Heriblandt altså Ridehuset i Aarhus

Fredag er der åbent klokken 10-20, lørdag 10-18 og søndag 10-16.

Læs også

Del artiklen