Misbrug, afhængighed og frihed

Knud Thorbjørn Hansen taler om misbrug, afhængighed og frihed i Antroposofisk Kulturhus.

Artiklens øverste billede
DOF Vendepunkt står bag foredraget med Knud Thorbjørn Hansen i Antroposofisk Kulturhus. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Misbrug findes nu overalt i vort samfund, i alle aldersgrupper, samfundslag og kulturgrupper. Snigende, overrumplende og magtfulde virkemidler er taget i brug for at skabe afhængighed, hvor mennesket er forført af angst, frygt og usikkerhed. Forført til et sted, hvor mennesket er fyldt af meningsløshed, betydningsløshed og en følelse af magtesløshed – uden kærlighed, tro og håb.

Det er emner, Knud Thorbjørn Hansen vil tage op til sit foredrag i Antroposofisk Kulturhus på Rosenvangs Allé i Højbjerg onsdag 2. februar klokken 19:30.

Her vil han komme ind på:

Hvordan denne udvikling bedre kan forstås i lyset af Rudolf Steiners anvisninger.

Hvordan misbrug, afhængighed og frihed kan hænge sammen?

Og hvordan det antroposofiske menneskebillede kan støtte det terapeutiske arbejde med mennesker, som har udviklet et afhængighedsproblem.

Specialpædagog i misbrug

Knud Thorbjørn Hansen, født 1963 er uddannet specialpædagog (misbrug) fra Novalis College, Sydafrika), uddannet socialøkolog fra SEA. Spirituel/integrativ terapeut, udviklingskonsulent, coach og mentor. Har arbejdet i ind- og udland og afholdt kurser, seminarer og foredrag med inspiration i det antroposofiske menneskebillede.

Han har de sidste otte år arbejdet specifikt inden for det såkaldte misbrugsområde.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen