Story Slam gearer op til nyt tema

Næste heat i Teater Katapults fortælledyst handler om biler.

Artiklens øverste billede
Der bliver drøn på historie-fortællingerne 25. januar på Katapult. Foto: Jens Peter Engedal
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Firehjulede fortællinger kunne man kalde det, der venter publikum 25. januar, når Teater Katapult inviterer til næste heat i sin store fortælledyst: StorySlam – ’ Mig og biler’.

Som altid indtages scenen af såkaldt almindelige mennesker, der fortæller egne, virkelige historier … denne gang altså blandt andet om de motoriserede følgesvende i bybilledet.

Bil som tema

Hvert Katapult StorySlam har et tema, og denne gang sætter fortællerne således op i gear for at fortælle deres historier om og med et ”væsen”, der fylder mere og mere i bybilledet og landskabet: Bilen.

Om det er gode, sjove, skrækindjagende eller rørende erfaringer, fortællerne har gjort sig, vil aftenen vise.

På scenen fortæller de to, korte, selvoplevede, virkelige historier – og mindst den ene af dem skal kobles til bil-temaet.

Inspiration fra New York

StorySlam på Teater Katapult har i løbet af en mangeårig periode ifølge en pressemeddelelse fra teatret selv udviklet sig til Danmarks største historiefortælle-event – og kan kalde sig det uofficielle Danmarksmesterskab i historiefortælling.

StorySlam er inspireret af New York-fænomenet The Moth. Formen er masimalt to gange seks minutter per dortæller.

Publikum stemmer på deres favorit, som går videre til finalen i december.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen