En molbo udstiller i Elsted

Kunstner Inge Hedegaard fra Knebel på Mols udstiller sine malerier i Elsted Sognegård.

Artiklens øverste billede
Skovene på Mols fortolket af Inge Hedegaard.

Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og find Århus Onsdag på listen for at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Inge Hedegaards malerier bliver ikke kun til i den smukke natur i Molslandskabet, det er også selve inspirationskilden. Malerierne må godt ligne lidt, men alligevel ikke helt. Himmel, hav, vand, træer, sten, stokke går igen på alle malerierne, enten som naturalistiske gengivelser eller som abstraktioner.

Inge Hedegaard har også arbejdet med andre motiver såsom portrætter, mennesker og ansigter samt temaer som ordsprog og talemåder.

Hun beskriver sig selv som en ekspressiv kolorist og maler fortrinsvist med akryl.

Inge Hedegaard har stor erfaring med udstillinger, både i Danmark og i udlandet, blandt andet i Venedig og Prag. Hun har endvidere modtaget diplom fra European Art Museum.

'The ice is melting at the poles' af Inge Hedegaard

Udstillingen kan ses i sognegården fra 23. januar til og med 20. april – og som udgangspunkt på hverdage klokken 10-15 bortset fra i undervisningssituationer, ved begravelseskaffe og andre aktiviteter.

Kontakt eventuelt kirkekontoret på telefon 4012 1065 eller på elsted.sogn@km.dk for ikke at gå forgæves.

Der er fernisering søndag 23. januar kl. 12.15-14.15. Ved ferniseringen underholder Half and Half på guitar, og menighedsrådet er vært ved et lettere traktement.

Læs også

Del artiklen