Kærlighed for alle på Bora-Bora

En techno-musical, der sætter spørgsmål ved om den normale opskrift på kærligheden virkelig er for alle.

Artiklens øverste billede
Forestillingen "Amor Kærlighed Liebe Love - Nothing is universal" er for alle. Men er kærligheden også det? Få måske svaret af CunstCollective. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Kærlighed er temaet for årets første urpremiere på Bora-Bora, ”Amor Kærlighed Liebe Love - Nothing is universal”.

Det aarhusiansk/internationale CuntsCollective har samlet et hold af internationale kunstnere til at tale om den svære kærlighed og normerne omkring den.

Til alle kønsidentiteter

»Forestillingen appellerer til folk på tværs af alle kønsidentiteter og seksuelle orienteringersamt enhver der kan forholde sig til at være eller ikke være i et normativt kærlighedsforhold,« udtaler Tone Haldrup Lorenzen, kunstnerisk leder af CuntsCollective i en pressemeddelelsen.

Techno-musical

”Amor Kærlighed Liebe Love” er en “techno-musical” og en rejse gennem kærlighedens rånatur. Den stiller skarpt på de sociale normer, kønsroller, hierarkier og strukturer, der udgør den opskrift på kærlighed, vi kender fra vestlig populærkultur med bryllup og kernefamilie.

Med mantraet »intet er universelt« stiller CuntsCollective spørgsmålstegn ved, om den opskrifter for alle, og hvad de mange idealer gør ved os.

.Lyd og video er også live i techno-musicalen.

Lysdesigner Naia Burucoa vil performe live-visuals -herunder lysimprovisation og improvisation med videoprojektion.

Imre Mark Petkov har animeret 3D-scanninger af de to performere og forvandlet det til en række abstraktescenarier, der bliver projekteret på scenen.

Lydkunstner Zack Christ leverer et lydunivers somi popmusikkens klassiske opbygning, for da at dekonstruere det hele lige inden klimaks. Han leger med publikums guilty pleasures og svinger popsange, R&B, noise og techno ud i etstort planlagt kaos, mens de to performere pakket ind i plastik synger syntetiske kærlighedstirader.

Der er forestillinger: 26.-28. januar kl. 19.30 på Bora Bora.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen