StorySlam med biltema på Teater Katapult

Firhjulede køretøjer er omdrejningspunktet næste gang, Teater Katapult inviterer til StorySlam.

Artiklens øverste billede
Alle kan melde sig på banen som fortæller til StorySlam på Teater Katapult. Pressefoto.
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Firehjulede fortællinger kunne man kalde det, når Teater Katapult mandag den 4. april endelig kan invitere til næste heat i sin store fortælledyst, StorySlam – Mig og biler.

Hvert Katapult StorySlam har et tema, og denne gang sætter fortællerne således op i gear for at fortælle deres historier om og med et ”væsen”, der fylder mere og mere i bybilledet og landskabet: Bilen. Om det er gode, sjove, skrækindjagende eller rørende erfaringer, fortællerne har gjort sig, vil aftenen vise.

De tilmeldte fortællere er almindelige, som mennesker er flest, og på scenen fortæller de to korte, selvoplevede, virkelige historier, hvor mindst den ene af dem skal kobles til bil-temaet.

Inspiration fra New York

StorySlam er inspireret af New York-fænomenet The Moth og har i løbet af en mangeårig periode udviklet sig til Danmarks største historiefortælle-event, hvorfor det kan med god ret kalde sig det uofficielle danmarksmesterskab i historiefortælling.

Publikum skal først og fremmest nyde de spændende historier og den uformelle stemning, der altid er, når StorySlam går i luften, men de har også en anden rolle.

Til hvert eneste StorySlam er det dem, der stemmer deres personlige fortæller-favorit videre til årets finale i december, hvor årets bedste fortæller præmieres.

Er du fortæller?

Bliver man enten før eller efter StorySlam – Mig og biler så fascineret af fortællerne, at man selv får mod på at være med i dysten, er der mulighed for at melde sig på banen som fortæller allerede 4. april eller til en af de næste StorySlam-aftener.

Der er mulighed for at læse mere på www.katapult.dk/storyuniverse/storyslam. Dermed kan man få chancen for at dele sin historie og måske blive stemt videre i finalen til december.

sra

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen