Ægteskabskomedie med Trine Gadeberg på Katapult

Parforholdet kuldsejler komisk og genkendeligt i ægteskabskomedie på Teater Katapult.

Artiklens øverste billede
Trine Gadeberg og Jan Svarrer kan opleves i komedien Hjælp, vi er gift! på Teater Katapult. Pressefoto.
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Skuespiller og sanger Trine Gadeberg og komiker og musiker Jan Svarrer sætter parforholdet på komedie, når de gæstespiller med Hjælp, vi er gift! på Teater Katapult den 1. og 2. april.

Gadeberg og Svarrer leverer i samarbejde med aarhusianske Vase & Fuglsang en urkomisk forestilling og satire over det moderne parforhold og ikke mindst selvhjælpsbølgen og samlivseksperterne, der står klar til at hjælpe, når det går galt.

Forestillingens to parterapeuter, Anne-Lene og Torben Lydiksen (gift på 32. år) turnerer landet rundt med deres foredrag Hjælp, vi er gift!

Et foredrag med finurlige kønsbetragtninger, morsomme sange og illustrative scener, der kommenterer parforhold/ægteskab og tilbyder gode råd og kontant vejledning til, hvordan man kommer videre, såfremt samlivet er gået lidt i stå.

Terapeutduoen og ægteparret ser sig selv som eksperter på alle tænkelige områder og har en klar ramme for, hvordan aftenen skal forløbe. Men Anne-Lene og Torben er desværre løbet ind i problemer forud for dagens optræden. Problemer, der udvikler sig i løbet af forestillingen.

Holdet bag

Trine Gadeberg kendes måske især fra sjove roller i forestillinger som Monty Pythons Spamalot, Mamma Mia og showensemblet City Singler. Men også i de mere poetiske stykker har hun vist sit talent, for eksempel Smilet er den korteste afstand på Mungo Park.

Jan Svarrer er musiker, foredragsholder, skuespiller, komponist og tekstforfatter, men først og fremmest har han etableret sig som en af landets bedste og flittigste komikere. I sine forestillinger byder han på ustyrlig kropskomik, underspillet deadpan-humor og altid finurlige tekster.

Aarhusianske Vase & Fuglsang, der samarbejder med Gadeberg og Svarrer på manuskript og instruktion på Hjælp, vi er gift!, har i de seneste 25 år arbejdet i superligaen af dansk comedy og teater.

sra

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen