En "Stor Mand" på tour

Tobias Rahim lægger landet ned med sine hits. Nu tager han på tour.

Artiklens øverste billede
Tobias Rahim er fra Aarhus, men efterhånden hele Danmarks pop-konge. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Hans kunst er provokerende, grænsesøgende, poetisk, sexet og ikke mindst storhittende! Og nu tager Tobias Rahim den med sig på landevejen, skriver Train i en pressemeddelelse.

Her, altså på Train, spiller han både 21. og 22. april.

Midt på scenen, i keglen fra spotlyset, indtog han barstolen i bar overkrop – bodypainted, rød som djævelen! Og under skyggen fra en sort cowboyhat, stod det velkendte overskæg – som altid – knivskarpt. Tobias Rahim sætter scenen, når han folder sin farverige verden ud i fuldt flor på live-turné i landets fire største byer til foråret 2022.

»Tobias Rahim er en kunstner, som skaber sit helt eget rum, hvor han leger med ærlige følelser og poetisk, grænsesøgende lyrik tilsat et æstetisk ofte provokerende, men smukt udtryk. Det er et frirum, hvor der er plads til tabuer, politiske budskaber, fest, humor, sex og ulykkelig kærlighed,« skriver Train.

Ingen bås

Sange som ’Costa Del Sol Til København’ og ’Jesus’ vidnede hurtigt om artist, man ikke bare kunne sætte i bås. Og den efterfølgende udgivelse af debutalbummet – og kortfilmen ”national Romantik 2021” gjorde Tobias Rahim til et af de varmeste og mest interessante nye navne i dansk popmusik.

I løbet af sommeren 2021 forelskede danskerne sig for alvor i Tobias Rahim med markante udgivelser som streaming-hittet, ”Burhan G” med netop Burhan G og rapperen Kidd, samt det uundgåelige radiohit, ”Stor Mand” med Andreas Odbjerg

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen