Nils Villemoes på slap line i Hermans

25. april holder ekspert i ledelse, Nils Villemoes, foredrag om ledelse, udvikling, strategi og samarbejde. Eller kort sagt - bøvl!

Artiklens øverste billede
Oplev Nils Villemoes' humoristiske foredrag om ledelse i Hermans, Tivoli Friheden 25. april. Pressebillede
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

En af landets mest ikoniske og populære foredragsholdere indenfor ledelse, Nils Villemoes, gæster Hermans i Tivoli Friheden 25. april kokken 19 til 21, hvor han holder sit foredrag ”Bøvl!”.

Uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse, vil du formentlig finde Nils Villemoes foredrag både inspirerende og humoristisk.

Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor - for som han siger:

»Ledelse vedrører os alle - ingen slipper fri.«

Med masser af humor spidder Nils Villemoes samfundsudviklingen, ledelsesteorier- og tendenser samt de klassiske begreber, vi i et væk bruger både professionelt og privat.

Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle!

Få mere info samt find billetter til foredraget på www.tikko.dk/event

mklj

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen