Misbrug tilsat humor

Det er Christian Lollike, og det er Olaf Højgård, og så er det humor, og det er selvdestruktiv alkoholimse. Det er teater, men det er også fra hovedpersonens eget liv.

Artiklens øverste billede
Olaf Højgaard er hovedrollen i "Det Der Drikker". Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Olaf Højgaard kender til det der med alkoholime. Det tager han med sig i forestillingen ”Det Der Drikker”, som er en personligt inspireret monolog af og med Olaf Højgaard, instrueret af Christian Lollike og Sigrid Johannesen.

Seriøs humor

Uden berøringsangst går forestillingen lige i kødet på temaet alkoholisme. Med både seriøsitet og latterfremkaldende, anarkistisk fortællelyst bliver publikum taget med bagom beruselsen.

Manden på scenen rejser med publikum igennem misbrugets vanvid i mange stemmer, farver og tilstande – fra det nervepirrende, smertebelagte, standup-gakkede til det fortabte, hjælpeløse og hjertegribende. Alt er på spil for karakteren på scenen.

En vej ud

”Det Der Drikker” handler om at være fanget i misbrug og selvdestruktion, men også om at prøve at finde en vej ud af misbruget og frem til en ny måde at leve på.

Det beskrives i en pressemeddelelse fra Katapult, hvor co-produktionen af Teater Sort/Hvis og Teater Momentum spiller 20. april klokken 16 og klokken 19.30.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen