Nyt stand-up koncept i Storcenter Nord

Aarhus har altid været kendt for sit stand-up miljø. Nu genopstår comedyscenen i Storcenter Nord.

Artiklens øverste billede
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Torsdag 5. maj starter der et nyt stand-up koncept i Aarhus. Konceptet hedder Stand-up i Nord og bliver en hyggelig comedy klubaften med både spirende stand-up talenter og mere etablerede komikere.

Bag konceptet står den lokale Aarhus iværksætter og komiker Peter Brandt, fremgår det af en pressemeddelelse om de nye arrangementer.

På comedy landkortet

Den første torsdag i hver måned omdannes konferencesalen i Storcenter Nord til en hyggelig comedy klub.

Med lys på bordene og en veludrustet bar, vil den lokale iværksætter og komiker, Peter Brandt, lave comedy arrangementer, som bringer tankerne hen på de legendariske amerikanske comedy klubber.

»Jeg er vildt glad og stolt over, at Aarhus nu får et nyt og anderledes sted til at afholde stand-up arrangementer. Målet er at lave nogle super hyggelige klubaftener som igen sætter Aarhus på comedy landkortet,« siger Peter Brandt og fortsætter.

I Storcenter Nord

Stand-up i Nord er blevet til i samarbejde med Storcenter Nord, som længe har villet bringe stand-up aftener tilbage til centret.

»Vi elsker stand-up i Storcenter Nord og har længe haft ideen på tegnebrættet. Det er over 10 år siden at Storcenter Nord sidst lavede stand-up arrangementer og dengang var det en stor succes. Så da Peter skrev til os, så var vi med på ideen med det samme,« siger Nicki Stougaard, marketing og event manager i Storcenter Nord.

Første gang er det med Hjalte Rytter, Jimmy Lauridsen og Thomas Hartmann.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen