Kendt fra Den Store Bagedyst: Bag med Ditte Julie i Imerco

Du kan møde den kendte bagekreatør Ditte Julie Jensen i Imerco i Storcenter Nord.

Artiklens øverste billede
Ditte Julie Jensen nåede til semifinalen i Den Store Bagedyst på dr i 2015. Nu lever hun af at udvikl opskrifter, bageudstyr med mere. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Holder du også af at bage alt fra søde til velsmagende, salte fristelser? Så kom forbi Imerco Home i Storcenter Nord mandag 25. april klokken 17-19, hvor du har mulighed for at møde den populære bageprofil Ditte Julie Jensen – og ikke mindst få gode tips fra den dygtige kreatør.

Aarhusianerne elsker nemlig at bage. Det beretter personalet i Imerco Home i Storcenter Nord i hvert fald om i en pressemeddelelse, der desuden kan fortælle, at det især er kageruller og tyllesæt, som aarhusianerne er vilde med.

I denne anledning har butikken fået mulighed for at få den populære bageprofil Ditte Julie Jensen, der bl.a. er kendt fra Den Store Bagedyst, forbi til en aften i bagningens tegn.

Ale byens bageentusiaster – nybegyndere såvel som de mere erfarne – er inviteret til en aften fyldt med masser af inspiration, gode råd og ikke mindst mulighed for at få en snak med Ditte Julie Jensen om dit næste bageprojekt

I løbet af aftenen vil der blive afholdt nogle spændende konkurrencer med præmier til bageentusiasten, ligesom butikkens personale vil byde på gode rabatter samt goodiebags med produkter fra Ditte Julies egen bageserie ”by Ditte Julie”. Tilmelding nødvendigt.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen