Fødselsdagsfest for Bob Marley

Bob Marley blver fejret af One Love Marley band med flere til udskudt fødselsdagskoncert.

Artiklens øverste billede
One Love Marley band er fra Aarhus og sørger for ægte Bob Marley stemning. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

I februar ville Marley være fyldt 77 år, og traditionen tro fejres hans fødselsdag ved et stort reggaearrangement på VoxHall i hjertet af Aarhus den 29. april, hvor Jam Link Int. inviterer til reggaefest.

Oprindelig skulle fødselsdagen være fejret tilbage i februar måned, men på grund corona-restriktioner var det nødvendigt at flytte datoen.

Jamaicansk besøg

Aftenens hovednavn er den jamaicanske sanger Echo Minott, der aldrig tidligere har optrådt i Danmark og som især er kendt i reggaekredse som en heavyweight-artist inden for den digitale dancehall.

Echo Minott bakkes op af det gedigne danske rootsreggae- og dancehallband Hafizi Crew, der tidligere har backet navne som Eek A Mouse, Pharfar, Kaka, Karen Mukupa, Jah Turban, Raske Penge og mange flere.

Programmet præsenterer også den danske reggaesanger Philip K. Han er aktuel med singlerne ”Simple”, ”Show Some Love”, ”All I Know” samt ”I Dream Of You In Color” – sidstnævnte på Pharfars helt nye Cup Cake Riddim.

Aarhus Marley-vibe

Fra Aarhus kommer selveste One Love Marley Band med ny sanger Ditte Fredsgaard Strange.

Aftenen igennem bydes der på reggae-stimuli for alle sanser. Et seminar om Bob Marley, smagsprøver på Marley-kaffe og kunst ved Vogel Art Exhibition, der udstiller værker med refferencer til reggeamusikken, ligesom Nordic Afro Fashion vil deltage med afrikanske kreationer.

Roots reggae-dj Tiger Moth vil aftenen igennem spille Marley-klassikere på vinyl og genoplive de dage, da reggaemusikken for alvor gjorde sit indtog på verdensplan.

Dørene åbnes klokken 20.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen