Forårsudstilling om bæredygtighed og klima

Eleverne på Aarhus Billed- og Medieskole har arbejdet med kunst og klimaaftryk.

Artiklens øverste billede
Eleverne har arbejdet med bæredygtighed og klima på forskellige måder. Pressefoto.
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Aarhus Billed- og Medieskole holder Forårsudstilling 2022 fredag den 29. og lørdag den 30. april. Der vil være elevpræsentationer og oplæsninger, og om fredagen vil kulturrådmand Rabih Azad-Ahmad åbne udstillingen formelt.

Aarhus Billed- og Medieskole er byens kunstskole for børn og unge. Kunstnere, forfattere, arkitekter og animatorer underviser på de mange fritidshold for børn og unge fra 8 år og opefter.

Bæredygtighed og klima

Til årets Forårsudstilling har eleverne i Aarhus Billed- og Medieskole arbejdet med temaerne bæredygtighed og klima. De har undersøgt, hvordan man i praksis kan arbejde med bæredygtighed og klimaaftryk og blandt andet afprøvet miljøvenlige materialer og skrevet tekster i en klimalogbog. ´

Gennem de mange værker skaber eleverne kunstneriske og sanselige bearbejdninger af temaerne, blandt andet gennem grafisk tryk, tegning og fælles installationer.

Genbrugsdigte

Billedkunstholdene har blandt andet arbejdet med emner som plasticaffald i verdenshavene og hvordan materialer, som ikke kan nedbrydes i naturen, påvirker dyrelivets livsvilkår.

Forfattereleverne har arbejdet tematisk med bæredygtighed ved at genbruge og omskrive eksisterende digte, og på den måde givet dem nyt liv.

Holdene har også arbejdet med temaer som håb, både det personlige og det større håb på vegne af verden. Forårsudstillingen viser elevernes fordybelse i kunstneriske processer.

Alle er velkomne i løbet af de to dage, udstillingen har åbent.

sra

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen