Gratis jazz for seniorer i hjertet af Aarhus

Foreningen Danske Seniorer inviterer til gratis jazzkoncert.

Artiklens øverste billede
Der er gratis jazzkoncert onsdag den 4. maj. Pressefoto.
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Onsdag den 4. maj er der gratis jazzkoncert med jazzbandet Baggårdspumaerne og de garvede musikere Kurt Frimodt og Finn Odderskov.

Der er foreningen Danske Seniorer, der inviterer til arrangementet. Det er første gang i det nye år, at de har haft mulighed for at invitere ”hjem til dem selv”, og det gør de altså med en musikalsk saltvandsindsprøjtning.

Til koncerten vil der blive spillet en blanding af glad og folkelig jazz med lidt fra alle hylder. Danske Seniorer håber med arrangementet at fyre lidt op for livsglæden og det gode humør og at give lokale seniorer en festlig start på foråret.

Arrangementet holdes i KlostergadeCentret i Klostergade. Yderligere infoprmationer og adgang til billetter kan findes på danske-seniorer.dk.

Man kan booke to billetter per person, så der er mulighed for at tage en ven med. man vil kunne købe drikkevarer og snacks til koncerten.

sra

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen