Kræfter til kræft

Event samler viden og tilbud til kræftramte på ét sted 5. maj.

Artiklens øverste billede
Kræfter til kræft er en forening, som vil gøre det lettere at navigere i sygdomsforløbet. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Kræftramte kan have stor brug for information om tilbud, der kan hjælpe dem, i den situation de står i. Det kan være en jungle at finde rundt i de mange relevante muligheder, når man selv står midt i et sygdomsforløb.

Derfor arrangerer patientforeningen Kræfter til Kræft igen et event for kræftramte, pårørende og sundhedspersonale, hvor viden og information er samlet på et sted, fortæller de i en pressemeddelelse.

Overset behov

Arrangementet har titlen ”Kræfter til Kræft”, samme som arrangørens foreningsnavn.

»Det kræver kræfter at være alvorligt syg og gå i behandling, og rigtig mange kræftpatienter oplever, at de ikke har overskuddet til at opsøge mulighederne selv,« skriver de forklarende om navnet.

»Vi vil gerne give kræftramte muligheden for at blive klogere på nogle af de ting, der kan gøre det nemmere at leve med kræft. Vi oplever helt klart, at der er et behov her, som man overser,« siger Birgit Skou, arrangør og formand for bestyrelsen i Kræfter til Kræft.

Samlet ét sted

Arrangementet samler forskellige relevante tilbud på et og samme sted. Der vil på dagen være deltagelse af eksperter indenfor krop, sind og sjæl, ernæring, hudpleje, make-up, parykker, hovedbeklædning og alternativ behandling.

Flere patientforeninger deltager også i arrangementet, så der er mulighed for at møde andre ligestillede og netværke i uformelle rammer.

Kræfter til kræfts event er torsdag 5. maj klokken 15-18 på Lokalcenter Møllestien, Grønnegade 10, Aarhus C. Tilmelding på www.ktkaarhus.dk..

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen