Sunset Boulevard til Opera Salon

Den Jyske Opera og JP Scenen holder Opera Salon – denne gang med en Andrew Lloyd Webber klassiker.

Artiklens øverste billede
Det er blandt andre Tammi Øst, man kan høre i Sunset Boulevard til Opera Salon 16. juni. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Det bliver en aften med sang og samtale, når Den Jyske Opera sammen med Jyllands-Posten inviterer til OperaSalon på JP Scenen den 16. juni.

Denne OperaSalons tema er musicalen Andrew Lloyd Webbers Sunset Boulevard, som har premiere i Musikhuset Aarhus 12. august.

Mød to erfarne debutanter på den jyske operascene i den ikoniske forestilling: Tammi Øst, der har hovedrollen som Norma Desmond, og Martin Loft, der er Max von Mayerling, som denne aften er i samtale med Jyllands-Postens kulturjournalist Tina Bryld om identitet og illusion, manipulation og stor kærlighed.

Kærlighed og jalousi

Andrew Lloyd Webber hylder 1950’ernes glamourøse Hollywood i sin fortælling om kærlighed, jalousi og mord.

Tammi Øst går i fodsporene på legendariske skuespillere som blandt andre Glenn Close i rollen som den glemte stumfilmstjerne Norma Desmond. Over for hende synger musicalperformer Randy Diamond rollen som Joe Gillis, den mislykkede manuskriptforfatter, som Norma Desmond forelsker sig i.

Det er torsdag 16. juni kl. 19 på JP Scenen hos Jyllands-Posten, Mediebyen 3, Aarhus C.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen