Ingen Spot uden konservatoriestuderende

Vanen tro er der koncerter på Klubscenen under Spot Festival. I år kan du også møde de musikstuderende i øvelokalet.

Artiklens øverste billede
I år kommer næsten halvdelen af de optrædende fra konservatoriets afdeling i Aalborg, hvor de unge musikstuderende også indgår aktivt i byens rytmiske musikscene. Et af de aalborgensiske indslag er bandet Danefae, der leverer »dansksproget progressiv rock, som spænder fra tunge metal-riffs til fine, tynde vokalstykker. De danske tekster skaber sammen med de progressive riffs en atmosfære, der inviterer publikum ind i et net af mystik og vildskab«.
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Det Jyske Musikkonservatorium har for længst etableret sig som en fast bestanddel af SpotFestival. Igen i år stiller konservatoriet op til SPOT 2022 med et udsnit af de nyeste spirende talenter på den danske musikscene.

I alt 14 solister og bands optræder på konservatoriets helt egen scene, Klubscenen under Spot Festival klokken 17 til 23.30 både 6. og 7. maj.

Det skriver Det Jyske Musikkonservatorium i en pressemeddelelse.

Ind i øvelokalet

Som et helt nyt tiltag under SPOT Festival inviterer de konservatoriestuderende publikum indenfor i øvelokalet.

Her møder publikum et bredt udvalg af studerende, der hver spiller en lille uofficiel intimkoncert, som begynder med en kort præsentation fra artisterne selv, hvor de vil give et indblik i de arbejdsprocesser, der ligger bag det musikalske produkt. På den måde forsøger man at nedbryde barrieren mellem publikum og musiker, således at begge parter er mere i øjenhøjde.

Spot i Grotten kan opleves i øvelokalerne på niv. 1, under Rytmisk Sal og Kammermusiksalen i Musikhuset.

Programmet kører lørdag 7. maj kl. 14-18. Man skal bare følge lysene!

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen