Vejfest ved Godsbanen

Der er vejfest på Kjeld Tolstrups Gade, en del af den nye bydel Aarhus K.

Artiklens øverste billede
Plantecaféen har taget initiativ til en vejfest i Aarhus K 7. maj. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Naboerne omkring Kjeld Tolstrups Gade ved Godsbanen fejrer fællesskabet og foråret med en åben vejfest 7. maj. Det starter klokken ti og slutter ved midnatstid.

Gadens erhverv og beboere har sammen arrangeret en festlig dag med noget for alle. Der vil være loppemarked, plantemarked, flødebolle-kast, Bobspils-turnering, design og arkitektur, mens gaden spilles op af små koncerter og musik.

Det står i en pressemeddelelse.

Styrker fællesskab

»På den nye gade i de gamle omgivelser ved Godsbanen summer det af liv. Kjeld Tolstrups Gade er en af de nye gader som sammen med de ældre gader ved Godsbanen-arealet udgør bydelen Aarhus K. Vejfesten skal fejre og styrke bydelens følelse for fællesskab, kultur og mangfoldighed.«

Udover Godsbanen, er Aarhus K også hjem for Arkitektskolen, Institut for (X) samt en masse små butikker og erhverv.

Initiativet til den fælles vejfest er taget af Plantecaféen, som ejes af det aarhusianske plantefirma Plukk. Plantecaféen vil på dagen stå for et lille plantemarked samt servering af kolde fadøl, saft og kaffe med mere til tørstige festgæster.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen