Breve hjem — en korfortælling

Blueser og Ballader byder velkommen til foråret med ”Breve hjem” — en musikalsk fortælling inspireret af de danske udvandrere.

Artiklens øverste billede
Ude godt, men hjemme bedst. Selv dem med størst udlængsel kan føle hjemve. Blueser og Ballader holder koncert over temaet "breve hjem" i Lystrup Kirke. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

De udvandrede med sjælen fyldt med drømme, længsel, bekymringer. De sendte breve hjem med fantastiske beretninger og livsfortællinger. Om menneskers heroiske kamp for at overleve i en usikker og fremmed verden.

Glimt af disse fortællinger kæder denne anderledes og eftertænksomme koncert sammen. Der er sange om den ulykkelige og forbudte kærlighed i New Orleans, om længsel efter idyllen i Georgia, om kærlighed i Rio, om det svære farvel om det overvældende gensyn...

Det er koret Blueser og Ballader og deres dirigent Tina Buchholz, som fortolker.

Musikken er jazz, pop og latin på dansk og engelsk.

Koncerten indeholder blandt andet numre som Moon over Bourbon Street, Ind til dig igen, Sway og Aqua de beber...

Som altid indeholder Blueser og Balladers koncerter fællesnumre så publikum inddrages og bliver dermed en del af fortællingen.

Det er onsdag 18. maj kl. 19.30 i Lystrup Kirke.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen