Kom til Nordens største gastrofest

12 restauranter i Aarhus deltager i år i Dining Week, hvor du kan spise tre-, fem- eller ti-retters serveringer.

Artiklens øverste billede
Smag på både velkendte og nye smage til Dining Week i vinterferien. Pressefoto
Bliv inspireret af byguides, kulturanbefalinger og spændende portrætter. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev.

Dining Week er ét stort, overdådigt menukort til både kendte gourmetrestauranter, der hyldes vidt og bredt, små ukendte perler samt helt nye restauranter med noget særligt at byde på. Dining Week giver inspiration til nye restauranter, nye smage og helt særlige oplevelser både i byerne, på landet, i skoven og ved havet med guddommelig udsigt.

Det er i vinterferien, det sker, fremgår det af en pressemeddelelse om det landsdækkende koncept.

»Dining Week er en hyldest til Danmarks restauranter, der tilbyder madoplevelser for enhver smag, sult og lyst. Vi bliver mindet om hvad det giver os at mødes omkring et bord, for på landets restauranter bliver vi nemlig meget mere end bare mætte. Vi nyder maden, selskabet, stemningen, kokkenes og tjenernes passion og bliver fyldt op af glæde.« 

Dining Week startede i vinterferien i 2011 i Storkøbenhavn. I 2015 fordoblede Dining Week frekvensen og udvidede restaurantfestivalen til efterårsferien. 

I Aarhus deltager lige nu 12 restauranter, men der kan komme flere til de kommende dage. Gæsterne kan smagsmæssigt glæde sig til 

Mefisto 28 i Latinerkvarteret hvor det hele startede i 1995. Bistro med masser af velsmag og stemning

Baggården22 tilbyder delevenlig, rustik og ukompliceret mad fra hele verden

NorR tager dig rundt i det nordiske køkken med gode råvarer og enkle tilberedninger

Anker i træskibshavnen byder på medoplevelser med inspiration fra det franske køkken

Den Lille Kro serverer danske retter hvor kvaliteten og det gode håndværk sidder lige i skabet

Martino ved Marselisborg Lystbådehavn tilbyder 5 retter og en enestående udsigt over bugten

Pondus er en enkel og moderne bistro drevet af kærlighed til sæsonens gode danske råvarer

Gorm’s i Jægergårdsgade står for det legende, sjove og gode italienske gastrohåndværk

Feast fra det aarhusianske madunivers MIB tilbyder madoplevelser baseret på gode nordiske råvarer

Letz Sushi på tre lokationer har plukket det bedste fra deres menu og serverer bæredygtig fisk

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.