Sommerhøjskole: En uge i inspirationens tegn

Bliv fyldt op med kultur 5.-9. juli

Artiklens øverste billede

Nu får Risskov sin helt egen sommerhøjskole. Den løber af stablen 5. til 9. juli i Ellevang Kirke og er arrangeret af FO. Programmet er alsidigt og byder blandt andet på samtalesaloner, foredrag med forfatter Svend Åge Madsen og ekskursion til Randers med fokus på kunst og arkitektur.

Hver dag mødes kursisterne i Ellevang Kirkes sognegård kl. 9 og starter dagen med fællessang og oplæg om højskolesangbogen. Herefter vil der være kaffe og te, og så begynder dagen, der hver dag varierer i sit tema. Programmet varer til 15.30.

Vifte af forfattere

Temaerne varierer fra emner som ’Naturen’ over ’Barnet til ’Det nye’ og ’Fantasi’. I løbet af ugen vil der være foredrag med en vifte af danske forfattere som Svend Åge Madsen, Søren Jessen, Inger Christine Løwe og Sidsel Welden, oplæg om træet som motiv i kunst og litteratur, en ekskursion til Randers med fokus på kunst og arkitektur og meget mere.

Tilrettelæggerne består af Solveig Debess, tidligere lærer på Færøerne, Annette Nielsen og Nina Løwe, begge lektorer på Grenaa Gymnasium.

Sommerhøjskolen er en daghøjskole, og der er derfor ikke indkvartering. Der er 30 pladser i alt, og unge som ældre er velkomne. Tilmelding skal ske senest 1. juni. Det fulde program kan ses på FO’s hjemmeside.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen