International sommerferiesjov

Sprogcenter og internationalt netværk laver sommerferieaktivitet for internationale aarhusianere

Artiklens øverste billede

Sprogcenteret A2B Aarhus og erhvervsorganisationen Erhverv Aarhus’ indsats for internationalisering, International Community, afholder i uge 28 Aarhus Summer School for internationale medarbejdere, studerende og ægtefæller, der ønsker at forbedre deres danske sprog og samtidig lære Aarhus bedre at kende.

»Summer School er en god mulighed for at styrke ens danske sprog og få indblik i byen, man bor i, samtidig med at man styrker sine sociale relationer – det har stor betydning, når man er ny i en by. Det er en anden måde at lære dansk på, da det er danskundervisning tilsat sommer, sol og hygge,« siger Tiny Maerschalk fra International Community.

Mere end tør grammatik

Hver formiddag undervises deltagerne i dansk, og efter en frokostpause følges de ud i byen for at tage på blandt andet byrundtur, museer og til workshops, der giver indsigt i dansk kultur og traditioner.

»Vi afholder Aarhus Summer School, fordi vi ved, at dansk er adgang til det danske samfund – ikke kun job- og uddannelsesmæssigt, men også til at møde danskerne i fritiden. I stedet for tør grammatik sætter vi fokus på oplevelser, netværk, kultur og at have det sjovt sammen med andre – men når man er færdig med det intensive femdages program, vil man helt sikkert opleve væsentlige forbedringer af sine danskkundskaber,« fortæller Svend Aage Møller, erhvervskonsulent hos A2B Aarhus.

Tilmeldingsfrist er 7. juli.

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen