Naturløb for børn og voksne

Skal skabe sjove og lærerige oplevelser

Artiklens øverste billede

Naturen ændrer sig i takt med årstidernes skiften, og det kan godt betale sig at gå på opdagelse hele året. Der venter nemlig masser af gode naturoplevelser rundt omkring i Danmark. Derfor har jem & fix i samarbejde med KFUM-Spejderne arrangeret et Naturløb for børn og voksne, som er tilgængeligt i naturområder forskellige steder i landet.

KFUM-Spejderne bidrager med et stort netværk af børn og unge fra hele landet, og jem & fix bidrager med gode byggematerialer og et ønske om at støtte op om gør det selv-kulturen. Som en del af løbet kan man derfor få en gratis goodiebag med materialer fra jem & fix til at bygge sin egen figur.

»Naturløbet er for alle, der gerne vil opleve nye, spændende naturområder og blive klogere på plante- og dyrelivet. Spejderne har lavet nogle sjove poster, som både forældre og børn kan lære noget af og samtidig få en god oplevelse sammen som familie,« siger Anna Paludan, marketingchef i jem & fix, i en pressemeddelelse.

Fælles værdier

Jem & fix og KFUM-Spejderne har gennem flere år haft et samarbejde. Med udgangspunkt i den lokale forankring er målet at bakke op om oplevelser i naturen, familieliv og lysten til at ’gøre det selv’ gennem kreativitet, leg og læring. Det fælles motto er: ’Sammen bygger vi lokalsamfund’.

»Naturløbet er nyeste skud på stammen i det mangeårige samarbejde, og det er et forsøg på at skabe gode rammer for at lege og lære i naturen,« fortæller Anna Paludan.

Løbet skydes i gang i forbindelse med Sankthans 23. juni, men posterne er frit tilgængelige helt frem til den 11. september, så man bestemmer selv, hvornår man vil afsted. Det er gratis at være med, og alle er velkomne. Der er goodiebags ved de spejderhytter, der er med i løbet – så længe lager haves.gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen